Hoofdcontent

Voorstellingen “Art? That’s a man’s name” een groot succes!

Zo, wat was dat een geweldig weekend! We hebben onze voorstelling “Art? That’s a man’s name” tot drie keer toe opgevoerd, en wat hebben we genoten!! Zoveel enthousiasme, zulk fantastisch publiek, en natuurlijk met heel veel plezier muziek maken in Kapitaal. Aan iedereen die is komen kijken en luisteren: ontzettend bedankt voor je komst! Zonder jullie was het geen feestje geweest… Cheers!

We zijn dankbaar voor iedereen die zich heeft ingezet om deze voorstellingen te realiseren. We zijn super trots op onze dirigente Caroline Grasmeijer: zij is tevens artistiek leider van VGU en is het belangrijkste brein geweest achter het artistiek concept van deze voorstelling. We zijn ook ontzettend trots op elkaar, op de voorstelling die we samen hebben neergezet. De zorgvuldig gestylede kleding, choreografieën, visuals, decor, en – niet geheel onbelangrijk – alle prachtige stemmen… Wat een talenten!

Bekijk een fotoselectie op onze Facebookpagina!

Wil je ons vaker komen beluisteren? Hou dan vooral onze website en social media goed in de gaten. We zijn met kerst weer volop te beluisteren tijdens verschillende gelegenheden.

Had jij graag tussen ons in gestaan op het podium? Kom dan auditie doen tijdens de open repetitie komende woensdagavond! We verwelkomen graag nieuwe leden in alle stemgroepen.