Hoofdcontent

VGU zoekt zangers

Wij hebben vanaf januari 2017 ruimte voor nieuwe mannelijke leden! Ben jij een bas of tenor en lijkt het je leuk om bij een vocal group te zingen?

Kom dan binnenkort langs op een repetitieavond om auditie te doen! Je krijgt van te voren materiaal ter voorbereiding toegestuurd. Op de avond zelf doe je mee met de zang oefeningen en maak je mee hoe een repetitie avond eruit ziet. Je maakt kennis met de huidige leden (en zij met jou) en je laat jouw stem horen door een leadpartij van een nummer solo te zingen. Is er van beide kanten een muzikale en sociale klik? Dan verwelkomen wij jou graag als nieuw lid!

De repetities zijn wekelijks op woensdagavonden in Utrecht. Daarnaast verwachten we van nieuwe leden dat ze ook in het weekend af en toe beschikbaar zijn, want Vocal Group Utrecht treedt regelmatig op; op feesten, partijen, bedrijfsuitjes, gevangenis (religieuze dienst) of festivals. Daarnaast produceert Vocal Group Utrecht regelmatig een gehele avondvullende eigen productie (zoals de jazzy dinnershow afgelopen oktober), waar veel energie in gestoken wordt.

Meer info en aanmelden? Neem contact op via de contactpagina op deze website, of mail naar info[@]vocalgrouputrecht.nl.

Krijg een indruk van ons repertoire via ons YouTube kanaal.